Hi, I'm Family!

We are a married couple with 2 kids who live in the Netherlands. The mother of the kids is originally a Filipina and came on a young age with her mother to the Netherlands. In 2006 we took a sabbatical year and we created Mangrove Inn with about 30 workers.

Here is my property:

Cebu Philippines Vacation Rentals - Villa
1 / 38

Cebu Villa
3 Bedrooms / 2 Bathrooms / Sleeps 8
Villa / 3 Bedrooms / Sleeps 8

(5)“ Excellent ”5 Reviews

from

$119

/ night

Email Owner
Bedrooms:3
Bathrooms:2
Sleeps:8
Type:Villa
Per night:$119
Per month:$3,570
Pets allowed:Yes
Internet:Yes

Mangrove Inn is a villa just on the shoreline in the south of Cebu in the Philippines. This air- conditioned villa is traditionally furnished and decorated in the Philippine style, but also offers all modern equipment for nowadays needs, like a television set with DVD- player, ...

See more

Close x

Mangrove inn voldoet volledig aan je verwachting

“ Excellent ”
November 29, 2013
De villa voldeed volledig aan onze verwachtingen. Ons gezelschap bestond uit 2 grootouders en 1 gezin met 3 kinderen waarvan de jongste 9 maand was, dus totaal uit 7 personen van jong tot oud. De villa is ruim opgezet en is van alle gemakken voorzien. Het kookgedeelte is ruim opgezet, de douches en toilet zijn netjes. De WIFi en de TV zijn van uitstekende kwaliteit, we hebben geregeld geskyped met het thuisfront. De villa heeft een grote veranda waar het goed vertoeven is, je kijjkt uit over de oceaan en ziet BOHOl liggen. De villa ligt in een Mangrove inham dus zie je de vogels af en aan vliegen en zoeken naar schelpdiertjes en garnalen. Voor de kleine kinderen is er genoeg ruimte om te spelen, het is niet gevaarlijk, de tuin is omheind. Achter het huis ligt de weg waar om de 20 minuten een bus langs komt ( met aircondition en WIFI), je steekt je hand op en de bus stopt. Voor de kleinere stukken kun je een tricycle nemen welke af en aan rijden. In het huis en in de slaapkamers heb je geen hinder van deze weg. Het zwembad is van uitstekende kwaliteit schoon en ruim opgezet met 2 buitendouches. Er is meestal een briesje vanuit de oceaan waardoor het buiten niet te heet is. Binnen is er in alle kamers airco. De filipijnse buren zijn tevens de caretakers en hier kun je met alle vragen terecht (engels). Kortom wij hebben 3 geweldige weken gehad met onze zoon onze Filipijnse schoondochter en hun 3 dochters, Jake en Huub bedankt voor deze geweldige weken.
Ina Brinkman, the Netherlands

See all reviews

Close x

Family Raaijmakers
Family Raaijmakers
From We live in the Netherlands
Member since February, 2011
School
talaga national high school, Talaga National High, Argao Cebu, Schoevers University, Eindhoven
Work
I'm self employed, my specialty is airport BHS consultancy
Languages
Deutsch, English, Nederlands